top of page
flyers.png

Lekker opvallen met

eetbare flyers!

Eetbare flyers

Lekker opvallen in de massa met flyers? Zet eetbare flyers in om jouw evenement, product of nieuwsbericht onder de aandacht te brengen. Met een eetbare flyer heeft de ontvanger een blikvanger in handen en je maakt direct een positief statement!


Haak in op positieve thema’s

Naast de hoge attentiewaarde haak je met eetbare flyers vloeiend in op evenementen of acties waarbij thema’s als duurzaamheid en milieuvriendelijkheid toonaangevend zijn. Je laat zien dat je gaat voor zero waste én dat je vernieuwende concepten ontwikkelt.
 

Unieke smaak

Eén van de bijzondere eigenschappen van onze eetbare flyers is de smaak. De licht gezoete vanillesmaak is speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld. Dit type eetpapier vind je nergens in Nederland, je ontvanger heeft dan ook een unieke gadget in handen. Liever een neutrale smaak? Natuurlijk kun je ook die bij ons bestellen.
 

100% biologisch afbreekbare verpakking

Maak je presentatie 100% af met onze duurzame PLA-verpakking. Dit type verpakking is volledig biologisch afbreekbaar en daarom helemaal van nu! Verpakken in PLA gaat per stuk, meteen wel zo hygiënisch. Ga jij ook voor 100% plasticvrij?

Sluit jij verrassend aan bij trending topics rondom milieu of voeding? Wil je lekker opvallen met jouw organisatie en boodschap? Stuur ons een mail en we nemen snel contact met je op!

IMG_5135.jpg

Heb je binnenkort een beurs of ander event? 

Dé 5 unieke voordelen van eetbaar drukwerk!

  • 100% biologisch afbreekbaar 

  • Speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld papier, met een unieke vanillesmaak!

  • Verpakking per stuk en in PLA-variant (100% afbreekbaar polymelkzuur) mogelijk 

  • Haarscherpe print

  • Niet het meest voordelig in vergelijking met standaard drukwerk, wél het meest verrassend

bottom of page