Prijzen eetbare flyers

Elke aanvraag is anders (in oplage, formaat, kleurgebruik), wij maken dan ook altijd een offerte op maat.

 

Eetbare flyers zijn duurder dan standaard drukwerk… maar waarom? Er zijn vier belangrijke factoren die hierbij een rol spelen en dat leggen wij graag uit!
 

 1. Het productieproces
  Kwaliteit staat altijd voorop bij Flyers2Eat. Het produceren van eetbaar drukwerk is een arbeidsintensief proces waar ons team enige productietijd voor moet reserveren.

  Het printen van eetbaar papier gaat met eetbare inkt. Deze worden vel voor vel, met de hand in de printer geplaatst. Omdat je dus niet zomaar een heel pak eetbaar papier in de printer kunt plaatsen is dit proces veel arbeidsintensiever. Maar het resultaat des te mooier en opvallender!
   

 2. Eetbaar papier
  Naast het arbeidsintensieve proces heeft het eetbaar papier een grote invloed op de prijs. De grondstoffen van eetbaar papier zijn duurder dan de grondstoffen van "normaal" papier. Tevens is het produceren van eetbaar papier een ingewikkelder proces. Dit maakt het eetbaar papier bij inkoop duurder dan "normaal" papier.

  Eetbaar drukwerk printen we op speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld papier, met een unieke vanillesmaak! Dit type eetbaar papier vind je nergens anders. Door de smaak en de dikte is het papier uitstekend geschikt voor eetbaar drukwerk.
   

 3. Printkwaliteit
  Standaard printen we op de hoogste printkwaliteit voor het mooiste eindresultaat. Dit noemen we printkwaliteit 1.
  Het printen van eetbaar papier is een vak apart vanwege de bijzondere eigenschappen van de grondstoffen. Ons team verzorgt al het printwerk in eigen beheer om de veiligheid en de kwaliteit volledig te kunnen garanderen.

  Op aanvraag kunnen we grotere opdrachten ook printen op kwaliteit 2. Printen op kwaliteit 2 zorgt voor een hogere printcapaciteit waardoor we sneller kunnen leveren en bij grotere aantallen een korting berekenen.
   

 4. Het gewenste formaat van de eetbare flyer
  Het formaat van de eetbare flyer heeft veel invloed op de levertijd en de prijs. Bij een kleiner formaat is er minder eetbaar papier en inkt nodig. Ook kunnen we een kleiner formaat in kortere tijd produceren. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor 1000 A6 formaat eetbare flyers een aanzienlijk kortere productietijd hanteren bijvoorbeeld 1000 A5 of A4 formaat flyers.
   

Wil je graag meer informatie over wat een unieke eetbare flyer (of andere eetbare communicatiedrager) voor jouw evenement gaat kosten? Wij maken graag een offerte op maat zodat jij altijd de scherpste prijs betaald. 

OF

Hogere attentiewaarde!

Het is geen standaard flyer en krijgt extra aandacht; de ontvanger is bewuster bezig met de uitgedragen boodschap. Hierdoor wordt je campagne of uiting effectiever.

OF

Meer social media interactie!

Gegarandeerd dat deze eetbare flyer of menukaart gedeeld gaat worden via social media!
Een echte blikvanger op je event, de eetbare flyer zorgt voor een hogere social media interactie voor je event of merk!

Wow-effect bij je ontvanger

Wil je de eetbare flyers zelf eens proeven, voelen en ruiken? Dat kan! Vraag nu gratis en vrijblijvend een sample aan!

Lekker opvallen met eetbare flyers

Dé 5 unieke voordelen van eetbaar drukwerk!

 • 100% biologisch afbreekbaar 

 • Speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld papier, met een unieke vanillesmaak!

 • Verpakking per stuk en in PLA-variant (100% afbreekbaar polymelkzuur) mogelijk 

 • Haarscherpe print

 • Niet het meest voordelig in vergelijking met standaard drukwerk, wél het meest verrassend