top of page

Eetbaar drukwerk

Verras je relaties en (potentiële) klanten met een krachtig communicatiemiddel! Eetbaar drukwerk heeft een hoge attentiewaarde en is hét middel om een positief statement te maken.


Duurzaam en milieuvriendelijk communiceren

Met eetbaar drukwerk ben je superorigineel en ga je voor 100% duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Want na het lezen kan de ontvanger dit opeten of onbezorgd wegdoen bij het GFT-afval.

Voorbeelden van eetbare communicatiemiddelen zijn:

100% biologisch afbreekbaar papier

Onze producten worden gemaakt van eetbaar papier (ouwel) en in eigen beheer bedrukt met eetbare inkt. Het hoofdbestanddeel van ouwel is aardappelzetmeel, een 100% natuurlijk product dat volledig biologisch afbreekbaar is.


Unieke smaak

Niet alleen zijn onze producten onderscheidend, ook de smaak is bijzonder. We printen op dikke ouwel, dat licht gezoet is met vanille. Deze gezoete variant is speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld en is uitermate geschikt als eetbaar communicatiemiddel.


Eetbaar papier printen

Het printen van eetbaar papier is een vak apart vanwege de bijzondere eigenschappen van de grondstoffen. Ons team verzorgt al het printwerk in eigen beheer om de veiligheid en de kwaliteit volledig te kunnen garanderen. Eetbaar papier biedt je veel mogelijkheden, maar kent ook enkele beperkingen. Wanneer je hier rekening mee houdt, dan staat niets je in de weg om uniek eetbaar drukwerk te ontwikkelen. Wat wordt jouw design?

Lekker opvallen met jouw communicatiemiddel? We kijken uit naar je aanvraag.  
Heb je een vraag, kijk dan eens op onze FAQ-pagina of stuur ons een mail. We helpen je graag!

 

IMG_5128.jpg

Ook lekker opvallen met eetbaar drukwerk?

  • 100% biologisch afbreekbaar

  • Hoge attentiewaarde

  • Haarscherpe print op speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld papier, met een unieke vanillesmaak!

  • Hygiënische verpakking per stuk mogelijk 

  • Niet het meest voordelig in vergelijking met standaard drukwerk, wél het meest verrassend

Handige weetjes over eetbare flyers

bottom of page