top of page

Eetbare flyers

Lekker opvallen in de massa met flyers? Zet eetbare flyers in om jouw evenement, product of nieuwsbericht onder de aandacht te brengen. Met een eetbare flyer heeft de ontvanger een blikvanger in handen en je maakt direct een positief statement!


Haak in op positieve thema’s

Naast de hoge attentiewaarde haak je met eetbare flyers vloeiend in op evenementen of acties waarbij thema’s als duurzaamheid en milieuvriendelijkheid toonaangevend zijn. Je laat zien dat je gaat voor zero waste én dat je vernieuwende concepten ontwikkelt.
 

Unieke smaak

Eén van de bijzondere eigenschappen van onze eetbare flyers is de smaak. De licht gezoete vanillesmaak is speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld. Dit type eetpapier vind je nergens in Nederland, je ontvanger heeft dan ook een unieke gadget in handen. Liever een neutrale smaak? Natuurlijk kun je ook die bij ons bestellen.
 

Sluit jij verrassend aan bij trending topics rondom milieu of voeding? Wil je lekker opvallen met jouw organisatie en boodschap? Stuur ons een mail en we nemen snel contact met je op!

  • 100% biologisch afbreekbaar

  • Hoge attentiewaarde

  • Haarscherpe print op speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld papier, met een unieke vanillesmaak!

  • Hygiënische verpakking per stuk mogelijk 

  • Niet het meest voordelig in vergelijking met standaard drukwerk, wél het meest verrassend

Handige weetjes over eetbare flyers

icon1.png
icon2.png

Hogere attentiewaarde!

Het is geen standaard flyer en krijgt extra aandacht; de ontvanger is bewuster bezig met de uitgedragen boodschap. Hierdoor wordt je campagne of uiting effectiever.

icon3.png

Wow-effect bij je ontvanger

Meer social media interactie!

Gegarandeerd dat deze eetbare flyer of menukaart gedeeld gaat worden via social media!
Een echte blikvanger op je event, de eetbare flyer zorgt voor een hogere social media interactie voor je event of merk!

bottom of page