top of page

Overig

4 andere originele eetbare producten die je bij Flyers2Eat kunt bestellen:

 

1. Eetbare brieven

Een informatief bericht, bijzonder event of speciale actie op een verrassende manier onder de aandacht brengen van je doelgroep? Laat jouw tekst en afbeelding(en) printen op eetbaar briefpapier! Hiermee sluit je naadloos aan bij thema’s als duurzaamheid en biologische afbreekbaarheid. Bovendien is het een opvallend communicatiemiddel, want na het lezen kan de ontvanger jouw brief opeten of bij het gft-afval doen. We printen je bericht op ouwel met een uniek, licht vanillesmaakje. Onze slogan is niet voor niets: ‘Read it and eat it!’

2. Persberichten

Dagelijks ontvangen persbureaus en publicisten een overdaad aan persberichten. Voldoen deze niet  aan de eisen of prikkelen ze niet genoeg, dan belanden ze al gauw in de prullenbak. Maar met een eetbaar persbericht heb je meteen de aandacht van de ontvanger te pakken. Ook haak je hiermeeverrassend in op eigentijdse thema’s als milieuvriendelijkheid en zero waste beleid.

3. Cirkels/vierkanten op ouwel

We kennen het als geen ander, orders die je tot in de puntjes wilt verzorgen. Kies je voor kwaliteit, gemak en tijdsbesparing? Jouw cateringorder wordt stukken eenvoudiger als je ons inschakelt voor het produceren van cirkels en vierkanten met haarscherp logo. Heel handig voor gebruik op bijvoorbeeld cup cakes en petit fours. Andere formaten en vormen leveren wij natuurlijk ook, stuur ons gerust een vrijblijvende aanvraag.Via Flyers2Eat heb je er geen omkijken meer naar, zodat jij kunt focussen op je cateringopdracht!


4. Brood ouwelrondjes voor bakkers

Laat je afnemers zien dat jij de leverancier bent van bakkersproducten die met zorg zijn ontwikkeld en gebakken. Met eetbare logo’s (‘edible branding’) plaats je jouw signatuur op professionele wijze.

 

Voor kleine projecten is het vaak niet haalbaar om grote oplages af te nemen. Daarom leveren wij eetbare ouwelrondjes al vanaf 250 stuks. Standaard brood ouwelrondjes worden gemaakt van dunne ouwel. Zoek je een dikke ouwel variant, gezoet of ongezoet? Ook dan helpen wij je natuurlijk graag verder. In vergelijking met hoge oplages ligt de prijs wat hoger vanwege het arbeidsintensieve proces, maar daarvoor ontvang je wel een uniek product met een haarscherp logo.

Staat jouw product er niet bij? Wat je ook wilt communiceren en via welk middel, we zijn jouw partner in eetbaar drukwerk. Neem contact met ons op en laat ons jouw originele eetbare gadgets creëren!

IMG_5150.jpg

Ook lekker opvallen met eetbaar drukwerk?

  • 100% biologisch afbreekbaar

  • Hoge attentiewaarde

  • Haarscherpe print op speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld papier, met een unieke vanillesmaak!

  • Hygiënische verpakking per stuk mogelijk 

  • Niet het meest voordelig in vergelijking met standaard drukwerk, wél het meest verrassend

Handige weetjes over eetbare menukaarten

bottom of page