top of page

Printkwaliteit

Kwaliteit staat altijd voorop bij Flyers2Eat. Daarom printen wij standaard op de hoogste printkwaliteit. Het printen van eetbaar drukwerk is een arbeidsintensief proces waar ons team enige productietijd voor moet reserveren.

 

Printkwaliteit 1

 

Printkwaliteit 2


Het printen van eetbaar papier gaat met eetbare inkt. Deze worden vel voor vel, met de hand in de printer geplaatst. Omdat je dus niet zomaar een heel pak eetbaar papier in de printer kunt plaatsen is dit proces veel arbeidsintensiever. Maar het resultaat des te mooier en opvallender!

Het arbeidsintensieve productieproces is – naast de hogere grondstofprijs – de reden waarom de prijs van eetbaar drukwerk wat hoger ligt dan die van “standaard” drukwerk.
 

 1.  
 2. Grondstofprijzen
  Flyers2Eat gaat voor een hoogwaardige en kwalitatieve flyers dus maken wij gebruik van hoogwaardig (en smaakvol) eetbaar papier. We hebben ook een eetbaar papiersoort van minder hoogwaardige kwaliteit en als je daarvoor kiest smaakt het papier minder lekker maar is de prijs wel lager!
   

 3. Printkwaliteit
  Standaard printen we op de hoogste printkwaliteit voor het mooiste eindresultaat. Dit noemen we printkwaliteit 1.
  Het printen van eetbaar papier is een vak apart vanwege de bijzondere eigenschappen van de grondstoffen. Ons team verzorgt al het printwerk in eigen beheer om de veiligheid en de kwaliteit volledig te kunnen garanderen.
  Meer informatie over printkwaliteiten »
   

 4. Het gewenste formaat van de eetbare flyer
  Het formaat van de eetbare flyer heeft een grote invloed op de levertijd en de prijs. Zo kunnen we A6 formaat eetbare flyers aanzienlijk sneller produceren dan bijvoorbeeld A5 of A4 formaat flyers.

  Als het printen klaar is, moet alles nog op het juiste formaat gesneden worden. Om van een A4 een A5 te snijden is nog relatief eenvoudig. Maar als er een contour gesneden moet worden, gaat ook dit proces weer vel voor vel handmatig.


Wil je graag weten hoe die unieke eetbare flyer (of andere communicatiedrager) voor jouw evenement of klant eruit komt te zien of hoeveel dat gaat kosten? Wij maken graag een sample voor je op en een offerte op maat zodat jij altijd de scherpste prijs betaald. 

icon1.png
icon2.png

Hogere attentiewaarde!

Het is geen standaard flyer en krijgt extra aandacht; de ontvanger is bewuster bezig met de uitgedragen boodschap. Hierdoor wordt je campagne of uiting effectiever.

icon3.png

Meer social media interactie!

Gegarandeerd dat deze eetbare flyer of menukaart gedeeld gaat worden via social media!
Een echte blikvanger op je event, de eetbare flyer zorgt voor een hogere social media interactie voor je event of merk!

Wow-effect bij je ontvanger

Wil je de eetbare flyers zelf eens proeven, voelen en ruiken? Dat kan! Vraag nu gratis en vrijblijvend een sample aan!

Lekker opvallen met eetbare flyers

Dé 5 unieke voordelen van eetbaar drukwerk!

 • 100% biologisch afbreekbaar 

 • Speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld papier, met een unieke vanillesmaak!

 • Verpakking per stuk en in PLA-variant (100% afbreekbaar polymelkzuur) mogelijk 

 • Haarscherpe print

 • Niet het meest voordelig in vergelijking met standaard drukwerk, wél het meest verrassend

IMG_5135.jpg
bottom of page