top of page

Flyers2Eat in de media | Adformatie

Wat bewijst meer het effect van eetbaar drukwerk? Een eetbaar persbericht. Onlangs hebben we gericht enkele eetbare persberichten verzonden om ons concept meer onder de aandacht te brengen bij marketing en communicatie-professionals.

De eetbare persberichten zijn in de smaak gevallen. Naar aanleiding van het deze fysieke mailing heeft de (online) media het bericht opgepakt en een artikel geschreven. We hebben hierop toffe reacties en mooie aanvragen ontvangen.

Zo schreef ook Adformatie een mooi artikel over de eetbare flyers. Hieronder lees je het gehele artikel van Adformatie.

Meer informatie

Wil je weten wat eetbaar drukwerk kan betekenen voor jouw merk? Neem dan contact met ons op.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page