top of page

Eetbare kerstkaarten... Een bewuste en groene keuze!


Aan het einde van het jaar worden er nog steeds volop verstuurd kerstkaarten aan zakenrelaties en medewerkers. Hiermee laat je zien dat je het contact waardeert en is het een kans om je relatie te versterken. Bewuste bezinning Het einde van het jaar is vaak de tijd van bezinning, terugkijken en natuurlijk ook vooruitkijken. Naar de toekomst. En voor die toekomst zijn we samen verantwoordelijk! Dus ook het bewust worden van het milieu en de stroom aan afval die wij dagelijks produceren.

Bewuste keuze Vaak wordt er een keuze gemaakt voor massa drukwerk. Hierbij is de keuze voor een flyer, visitekaartje of wens/kerstkaart vaak gebaseerd op lage kosten en grote hoeveelheden. Voor slechts enkele euro's bestel je vaak een nog grotere hoeveelheid dan je eigenlijk nodig hebt.

De keuze voor massa drukwerk is vaak ook het meest belastende voor het milieu door de gebruikte inkt, het papier en de afwerking. Overgebleven drukwerk staat op een gegeven moment in de weg en wordt weggegooid. Sta je er weleens bij stil wat dat voor invloed dit heeft op het milieu en jouw omgeving?

Ga voor een bewuste keuze en bestel altijd de hoeveelheid die je nodig hebt. Bij voorkeur kies je voor een milieuvriendelijke optie. Bijvoorbeeld papier met FSC keurmerk, biologisch afbreekbare inkt of de100% biologisch afbreekbaar eetbaar drukwerk.

Geef een groen signaal!

Juist door een bewuste en onderscheidende keuze voor biologisch afbreekbaar drukwerk, geef je als organisatie ook een signaal af aan je zakelijke relaties en medewerkers. Leg vooral uit waarom je een duurzame keuze voor drukwerk hebt gemaakt. Dit zorgt voor een positief effect op de merkbeleving van je bedrijf en organisatie en neem je de zakenrelatie of medewerker mee in je visie.

100% biologisch afbreekbare kerstkaarten!

Kies dus dit jaar nog voor biologisch afbreekbare kerstkaarten en maak een bewuste keuze. Eetbare kerstkaarten zijn in elke gewenste oplage te verkrijgen. Met eetbare kerstkaarten laat je tevens zien dat je geeft om het milieu. Daarnaast is het een echte eye-catcher met hoge attentiewaarde waar je relaties of medewerkers gegarandeerd over praten.

Wil je meer weten? Of wil je ook lekker opvallen met je kerstkaarten? Wees de kerstdrukte voor en vraag nu een offerte op maat aan. We kijken uit naar je aanvraag!

Commentaires


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page