top of page
menukaart.png

Lekker opvallen met

eetbaar drukwerk!

Eetbare menukaarten

Organiseer je binnenkort een speciaal diner of lunch of wil je tijdens een evenement een originele menukaart presenteren? Bestel een eetbaremenukaart met haarscherpe print: een rasechte eyecatcher! De link met voeding, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is zo direct bij je doelgroep gelegd.

 

100% origineel

Met een eetbare menukaart onderstreep je dat je altijd voor iets bijzonders gaat én dat je duurzaamheid en zero waste heel belangrijk vindt. Na het lezen van het menukan de ontvanger de menukaart een tijdje bewaren of meteen opeten. Door eetbare menukaarten in te zetten is er minder afvalscheiding nodig, vanwege de 100% biologische afbreekbaarheid. Dat is pas origineel en milieuvriendelijk communiceren!


Unieke smaak

Niet alleen het type communicatiemiddel is bijzonder, ook de smaak is “one-of-a-kind”. De licht gezoete vanillesmaak is speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld. Dit type eetpapier vind je nergens in Nederland: de ontvanger heeft echt een unieke gadget in handen. Toch liever een neutrale smaak? Natuurlijk kun je ook die bij ons bestellen.


100% biologisch afbreekbare verpakking

Wil je de eetbare menukaarten milieuvriendelijk verpakken? Maak je presentatie 100% af met onze duurzame PLA-verpakking. Dit type verpakking is volledig biologisch afbreekbaar en daarom helemaal van nu! Verpakken in PLA gaat per stuk, meteen wel zo hygiënisch. Ga jij ook voor 100% plasticvrij?

Lekker opvallen met eetbare menukaarten? Stuur ons een mail en we nemen snel contact met je op!
 

IMG_5157.jpg

Heb je binnenkort een beurs of ander event? 

Dé 5 unieke voordelen van eetbaar drukwerk!

  • 100% biologisch afbreekbaar 

  • Speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld papier, met een unieke vanillesmaak!

  • Verpakking per stuk en in PLA-variant (100% afbreekbaar polymelkzuur) mogelijk 

  • Haarscherpe print

  • Niet het meest voordelig in vergelijking met standaard drukwerk, wél het meest verrassend

bottom of page