top of page
visitekaartjes.png

Lekker opvallen met

eetbare visitekaartjes!

Eetbare visitekaartjes / productkaartjes

Werk je in de foodsector en/of heb je sterke affiniteit met duurzaamheid en ben je continu op zoek naar vernieuwing? Met onze eetbare visite- en productkaartjes laat je je originaliteit zien en onderstreep je dat zero waste een van jouw prioriteiten is.

 

Je visitekaartje als gadget

Vaak is een visitekaartje er eentje van “13-in-een-dozijn” dat ook nog eens ergens op een stapel belandt. Wil jij juist een bijzonder visitekaartje en lekker opvallen? Dan zijn eetbare visitekaartjes dé items die je op zak wilt hebben om een gesprek op een originele manier te openen of af te sluiten. Nadat de ontvanger je gegevens heeft genoteerd kan hij het licht gezoete kaartje opeten of onbezorgd weggooien. Want onze eetbare visitekaartjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Jouw bedrijfsnaam en de naam van de gever blijven gegarandeerd hangen!


Originele productpresentatie

Ontwikkel je producten of werk je in de horeca als kok of cateraar? Presenteer dan jouw product met eetbare productkaartjes: een unieke blikvanger voor jouw culinaire presentatie en een bijzondere manier om te onderstrepen dat je duurzaamheid en zero-waste heel belangrijk vindt.


100% biologisch afbreekbare verpakking

Wil je de eetbare visitekaartjes milieuvriendelijk verpakken? Maak je presentatie 100% af met onze duurzame PLA-verpakking. Dit type verpakking is volledig biologisch afbreekbaar en daarom helemaal van nu! Verpakken in PLA gaat per stuk, meteen wel zo hygiënisch. Ga jij ook voor 100% plasticvrij?

Lekker opvallen met eetbare visitekaartjes of productkaartjes? Stuur ons een mail en we nemen snel contact met je op!
 

IMG_5145.jpg

Heb je binnenkort een beurs of ander event? 

Dé 5 unieke voordelen van eetbaar drukwerk!

  • 100% biologisch afbreekbaar 

  • Speciaal voor en met Flyers2Eat ontwikkeld papier, met een unieke vanillesmaak!

  • Verpakking per stuk en in PLA-variant (100% afbreekbaar polymelkzuur) mogelijk 

  • Haarscherpe print

  • Niet het meest voordelig in vergelijking met standaard drukwerk, wél het meest verrassend

bottom of page