top of page

Origineel en 100% duurzaam: eetbare kerstkaarten


eetbare kerstkaarten

De feestmaand staat op het punt om los te barsten. Een sfeervolle en vaak ook hectische tijd. Een ding is zeker: december is dé maand om een bedankje of kerst- en nieuwjaarswens naar klanten en relaties te sturen.

Ga je voor duurzaamheid en originaliteit, dan zijn eetbare kerstkaarten het communicatiemiddel voor jou. Onze eetbare kerstkaarten zijn echte eyecatchers tussen de andere post door de haarscherpe print en de 100% biologische afbreekbaarheid. Succes verzekerd!

100% biologisch afbreekbare kerstkaarten

Met eetbare kerstkaarten maak je direct een positieve indruk. Na de feestmaand kan de lezer je kaart opeten of bij het gft-afval doen. Geen belasting op het milieu en daardoor is het de meest duurzame en originele manier om jouw kerstwens over te brengen!

Kerstpost met een uniek smaakje

Flyers2Eat heeft een unieke en eigen smaak gecreëerd voor eetbaar papier. Deze licht gezoete vanille-variant vind je echt nergens. Zowel de smaak als de stevigheid maken het materiaal zeer geschikt als eetbare kerstkaart.

4 praktische tips voor eetbare kerstkaarten

Jouw kerstwens als eyecatcher tussen de kerstpost? Lees onze 4 praktische tips:

  1. Kies het juiste formaat kerstkaart Omdat de eetbare kerstkaart enkelzijdig worden geprint, is A5-formaat het meest gebruikelijk. Wil je wat grootser uitpakken, dan is een kerstkaart op A4-formaat ook prima mogelijk. Eetbare kerstkaarten op A6-formaat raden wij af omdat er door de speciale techniek van eetbaar printen te weinig ruimte is voor je wens. Lees voor meer tips over het ontwerpen van je eetbare kerstkaarten de aanleverspecificaties.

  2. Verstuur je kerstkaart in een plastic hoesje of PLA-zakje Ben je van plan om de eetbare kerstkaarten per post te versturen, dan adviseren wij je nadrukkelijk om de kerstkaarten netjes en hygiënisch in een plastic hoesje te verpakken. Ga je voor duurzaam, maak je kerstwens dan compleet met 100% biologisch afbreekbare PLA-zakjes. Hiermee heeft je relatie direct een milieuvriendelijke eyecatcher in handen. Flyers2Eat levert deze zakjes en kan ook het verpakken in PLA-zakjes – tegen meerprijs – voor je verzorgen. Bijkomende plus: deze verpakking blijft iets strakker om de print zitten waardoor deze minder snel kromtrekt.

  3. Selecteer de best passende envelop voor je kerstwens Verstuur je kerstkaart niet in een gewone envelop, hiervoor is het materiaal te kwetsbaar. Voor zorgeloos verzenden gebruik je een kartonnen envelop of bordrugenvelop van gerecycled en recyclebaar materiaal. Zorg ervoor dat de eetbare kerstkaart zo min mogelijk gaat schuiven door de best passende envelop te selecteren.

  4. Hou rekening met de levertijd Kwaliteit staat altijd voorop bij Flyers2Eat. Het produceren van eetbare kerstkaarten is een arbeidsintensief proces waar ons team enige productietijd voor moet reserveren. Dit is – naast de hogere grondstofprijs – de reden waarom de prijs van eetbaar drukwerk wat hoger ligt dan die van “standaard” drukwerk. Uiteraard stemmen wij van tevoren de levertijd met je af.

Ook lekker opvallen met je kerstkaarten? Wees de kerstdrukte voor en vraag nu een offerte op maat aan. We kijken uit naar je aanvraag.

Kommentare


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page