top of page

Perfectioneer je culinaire event met eetbare menukaarten


Nog even en de sfeervolle feestmaand breekt aan. Hét moment om samen met collega’s of relaties stil te staan bij het afgelopen jaar en een blik vooruit te werpen op 2019.

Organiseer je een borrel, kerstontbijt, diner of ander feestelijk event rond Kerst of Oud & Nieuw? Voor je eigen bedrijf of namens een opdrachtgever? Maak het event compleet met eetbare menukaarten. Na het gebruik kan de ontvanger de menukaart een tijdje bewaren of opeten. Hiermee spring je superorigineel in het oog bij de lezer!

Eetbare menukaarten

Mooi gedekte tafels of een aantrekkelijke buffetopstelling perfectioneer je met eetbare menukaarten. Je laat hiermee zien dat je voor iets speciaals gaat. In de uitvoering is er heel veel mogelijk: je kunt ervoor kiezen om het hele menu op één menukaart te printen. Ook is er ruimte voor een aanvullende boodschap of de doelen voor het nieuwe jaar, je bericht krijgt op deze manier een extra hoge attentiewaarde. Hierbij hoef je niet alleen tekst toe te passen, je kunt ook een haarscherpe afbeelding laten printen. Of je maakt per menugang of gerecht een eetbaar productkaartje. Met dit bijzondere communicatiemiddel perfectioneer je jouw culinaire event en val je op bij je doelgroep!

Het ontwerpen van eetbare menukaarten

Omdat de eetbare menukaarten enkelzijdig worden geprint, is A5-formaat het meest gebruikelijk. Wil je wat grootser uitpakken dan is een menukaart op A4-formaat ook prima mogelijk. Productkaartjes die je per gang of per gerecht gebruikt, zijn leverbaar op visitekaartjes-formaat. Tekst en/of afbeeldingen, fullcolour, op maat gesneden, er is heel veel mogelijk bij Flyers2Eat! Lees voor onze tips over het ontwerpen van je eetbare menukaarten en productkaartjes de aanleverspecificaties.

Eetbare menukaarten met een uniek smaakje

Flyers2Eat heeft een unieke en eigen smaak gecreëerd voor eetbaar papier. Deze licht gezoete vanille-variant vind je echt nergens. Zowel de smaak als de stevigheid maken het materiaal zeer geschikt als eetbare menukaart.

Levertijd rondom de feestdagen

Kwaliteit staat altijd voorop bij Flyers2Eat. Het produceren van eetbare menukaarten is een arbeidsintensief proces waar ons team enige productietijd voor moet reserveren. Dit is – naast de hogere grondstofprijs – de reden waarom de prijs van eetbaar drukwerk wat hoger ligt dan die van “standaard” drukwerk. Uiteraard stemmen wij van tevoren de levertijd met je af.

Ook lekker opvallen met je menukaarten? Wees de kerstdrukte voor en vraag nu een offerte op maat aan. We kijken uit naar je aanvraag!

Comments


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page